lördag 2 april 2011

Röda Kors insamlig för Libyen

Under förmiddagen i lite smått duggregn var jag tillsammans med min rödakorskollega Julie utrustade med bössor och samlade in pengar till förmån för Libyen. Trots det småtrista vädret träffade vi massor av givmilda människor som glatt tog upp plånboken och delade med sig till de i vår värld som är mindre lyckligt lottade och kanske behöver starta om i livet helt från början. Vi kommer att fortsätta med att finnas på stan med bössor flera lördagar. Nästa tillfälle blir nästa lördag den 9 mars. Följ mig gärna här på bloggen så ser ni vad vi har på gång. Vi kommer att delta i flera engagemang bl a en föreningsdag på Arenan i maj.
På mötesplats Kupan träffar Du oss och många andra onsdag- och torsdag eftermiddag samt lördag mellan 10-13. Från och med den 15 april kommer vi även att ha öppet fredag eftermiddag. Kom in för en kopp kaffe, en pratstund och/eller köpa något ur vår secondhand avdelning.
Jag är mycke tglad över det här uppdraget som ordförande i Röda Korset här i Kristinehamn. Det ger så mycket tillbaka att vara med i sammanhang där man får göra gott för människor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar